Jump to content

Photo

Forum running really slow and delays?


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1 Alyssa

Alyssa
  • Sr. Member
  • 11,793 posts

    Posted 03 August 2008 - 08:46 PM

    I have been having a lot of delays between threads and posting over the last couple days.

    Has anyone else?

    #2 loveangel0610

    loveangel0610
    • Jr. Member
    • 272 posts

      Posted 03 August 2008 - 08:52 PM

      I've been having the same problem. The forum has been loading really slow for me.

      #3 Kathie

      Kathie
      • Sr. Member
      • 2,654 posts

        Posted 03 August 2008 - 08:52 PM

        I have been having a terrible time trying to post too, or even read a post!

        #4 JennyK

        JennyK
        • Sr. Member
        • 3,502 posts

          Posted 03 August 2008 - 08:54 PM

          Same here. I X out and try to come back on but still having problems

          #5 Yari

          Yari
          • VIP Member
          • 10,928 posts

            Posted 03 August 2008 - 08:57 PM

            Yes, it has been acting up.

            #6 Dez921714

            Dez921714
            • Sr. Member
            • 1,489 posts

              Posted 03 August 2008 - 09:03 PM

              Yep, me too...I have the problems more often at night than during the day, so I figured maybe there are more people on? It's REALLY frustrating!!!!
              http://ticker.7910.o....25vdCBpbiA.gif27 Confirmed with Plane Tickets...5 with rooms booked!

              150 INVITES / 6 YES / 13 NO

              #7 LadyCheese

              LadyCheese
              • Sr. Member
              • 1,830 posts

                Posted 03 August 2008 - 09:12 PM

                Its been happening to me as well...it freezes up or runs extremely slow.

                #8 tvt

                tvt
                • VIP Member
                • 4,812 posts

                  Posted 03 August 2008 - 10:12 PM

                  me too! typing more.............

                  #9 alex

                  alex
                  • Sr. Member
                  • 1,139 posts

                    Posted 03 August 2008 - 10:17 PM

                    LOTS of freezing screens over here...

                    #10 Jessica

                    Jessica
                    • VIP Member
                    • 11,939 posts

                      Posted 03 August 2008 - 10:17 PM

                      yes. i've been having lot of lags... tonight especially.




                      0 user(s) are reading this topic

                      0 members, 0 guests, 0 anonymous users