Jump to content

Photo

Can't Find how to Post Templates


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Kits55

Kits55
  • Member
  • 607 posts
  • Wedding Location:Secrets Maroma Beach
  • LocationRiviera Maya, Mexico

Posted 08 May 2009 - 05:35 PM

I have been searching the forum on how to post templates within a post but can't seem to find the answer. I know how to post pictures using Photobucket; do I do it the same way?

#2 LCBride2007

LCBride2007

    VIP Member

  • VIP Member
  • 24,768 posts

    Posted 08 May 2009 - 05:49 PM

    when you're in the post, do you see a "manage attachments" button below the big text box?

    #3 Kits55

    Kits55
    • Member
    • 607 posts
    • Wedding Location:Secrets Maroma Beach
    • LocationRiviera Maya, Mexico

    Posted 08 May 2009 - 08:36 PM

    yes! I think I figured it out from there. Thank you Ann...i knew it had to simple :)

    #4 LCBride2007

    LCBride2007

      VIP Member

    • VIP Member
    • 24,768 posts

      Posted 09 May 2009 - 11:48 AM

      oh good - glad i could help

      #5 da.shmoopies

      da.shmoopies
      • Jr. Member
      • 223 posts

        Posted 13 May 2009 - 01:33 PM

        I keep getting an "Upload of File Failed" message when trying to upload an attachment. The attachment isn't bigger than the requirement, so I don't know why this is happening. Any suggestions?

        #6 LCBride2007

        LCBride2007

          VIP Member

        • VIP Member
        • 24,768 posts

          Posted 14 May 2009 - 10:59 AM

          what type of attachment is it (.doc, .xls, etc.) - perhaps it's one not supported by the forum?

          #7 da.shmoopies

          da.shmoopies
          • Jr. Member
          • 223 posts

            Posted 15 May 2009 - 01:19 PM

            I've tried a Power Point, Word, AND Zipped file. Nothing has worked, except I was able to upload a PDF. I've tried from home, thinking it might be due to our firewall, but nope!

            Uploads aren't related to points are they?

            #8 boscobel

            boscobel
            • VIP Member
            • 24,213 posts

              Posted 15 May 2009 - 02:05 PM

              I don't think they are related to points. What is the error that you get? And how are you trying to upload it?

              When you "post reply", are you trying to upload it using the little paperclip icon? That's how I do it and it usually works.

              #9 da.shmoopies

              da.shmoopies
              • Jr. Member
              • 223 posts

                Posted 15 May 2009 - 02:21 PM

                Yep, I'm using the paperclip icon and the "Manage Attachments" section. A seperate window opens up and I've tried to upload from a file off my PC and from a URL from a share-site. Nothing works. The size requirements are met, so I'm not sure why I'm having this problem. It doesn't work off my fiance's PC either, so it's not my computer. I guess I'll just use the URLs from the file share website. Though I don't want to go that route.

                #10 LCBride2007

                LCBride2007

                  VIP Member

                • VIP Member
                • 24,768 posts

                  Posted 15 May 2009 - 09:20 PM

                  you could try emailing me the attachment and i can post it somewhere for you - or try anyway. PM me if you want to attempt that!




                  0 user(s) are reading this topic

                  0 members, 0 guests, 0 anonymous users