Jump to content

Photo

Background is Black instead of White~HELP


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 eastman2be

eastman2be
  • Newbie
  • 49 posts

    Posted 15 October 2008 - 09:27 PM

    I decided to try making my own monogram and it turned out pretty good (I think). I saved it as a jpeg and uploaded it to my newly constructed website. The only issue is that the entire background is now black instead of the white that I thought it was and that the screen shows. I tried resaving it and reformating but nothings working!

    Does anyone have any ideas? Click the image to open in full size.

    #2 DallasAshli

    DallasAshli
    • Jr. Member
    • 451 posts

      Posted 15 October 2008 - 09:28 PM

      What program are you using to create the logo?

      #3 eastman2be

      eastman2be
      • Newbie
      • 49 posts

        Posted 15 October 2008 - 09:29 PM

        http://i488.photobuc....onogram1-1.jpg

        #4 eastman2be

        eastman2be
        • Newbie
        • 49 posts

          Posted 15 October 2008 - 09:30 PM

          I used power point

          #5 Geralyn

          Geralyn
          • Sr. Member
          • 2,677 posts

            Posted 15 October 2008 - 10:04 PM

            If you outline the monogram with a big white square the background will be white

            #6 DallasAshli

            DallasAshli
            • Jr. Member
            • 451 posts

              Posted 15 October 2008 - 10:26 PM

              Here are instructions on that:

              In powerpoint, go to the "Insert" tab. Go down to "Picture" then "Autoshapes".

              That brings up a little tool bar. The third one is "Basic Shapes". Click that and the first one is a rectangle. Format the rectangle to have a white (or whatever color) background with no lines (to format it, right click and select "format object" and make sure you are on the "Colors and LInes" tab).

              Then, put your white rectangle behind your logo. You may have to right click and go to "Order" and then select "Send to Back" so that the rectangle is behind your logo.

              #7 eastman2be

              eastman2be
              • Newbie
              • 49 posts

                Posted 15 October 2008 - 10:39 PM

                I got it to work--actually Ashli got it to work. It looks awesome. Thank you so much for you help. You guys are the best!!




                0 user(s) are reading this topic

                0 members, 0 guests, 0 anonymous users