Jump to content

Photo

Attachments Not Showing Up


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 amarie4713

amarie4713
  • Jr. Member
  • 324 posts
  • Wedding Date:November 21, 2014
  • Wedding Location:Now Jade Riviera Cancun
  • LocationRiviera Maya, Mexico

Posted 06 December 2013 - 09:52 AM

Is anyone having problems with attachments not showing up in the forums? I know before the platform up date there were a few I wanted to look at, but now, when I go to the posts. they aren't there? there is just a space where the link used to be?

 

Is this just me or is this something that happened with the changeover?


Now Jade Bride on November 21, 2014

Planning Thread: http://www.bestdesti...read/?p=1875447


#2 SteveW

SteveW

    Admin

  • Administrators
  • 39 posts
    • LocationCalifornia

    Posted 06 December 2013 - 10:26 AM

    Is anyone having problems with attachments not showing up in the forums? I know before the platform up date there were a few I wanted to look at, but now, when I go to the posts. they aren't there? there is just a space where the link used to be?

     

    Is this just me or is this something that happened with the changeover?

    Hi, thanks for reporting this, can you please provide a link to the post you are referring to?

     

    Thanks again.



    #3 amarie4713

    amarie4713
    • Jr. Member
    • 324 posts
    • Wedding Date:November 21, 2014
    • Wedding Location:Now Jade Riviera Cancun
    • LocationRiviera Maya, Mexico

    Posted 06 December 2013 - 12:36 PM

    [post='']http://www.bestdesti...thread/page-186[/post]

     

    that is the page that they're on.


    Now Jade Bride on November 21, 2014

    Planning Thread: http://www.bestdesti...read/?p=1875447


    #4 SteveW

    SteveW

      Admin

    • Administrators
    • 39 posts
      • LocationCalifornia

      Posted 06 December 2013 - 12:41 PM

      [post]http://www.bestdesti...thread/page-186[/post]
       
      that is the page that they're on.

      Thanks, I will look into this and report back if we can fix it.

      #5 ironman

      ironman
      • Jr. Member
      • 320 posts

        Posted 08 January 2014 - 01:32 PM

        It took me awhile to figure out that images and attachments need to be done differently. Adding images to posts is not as straightforward as it was previously, but I've figured it out now (by uploading and posting using the "Image Gallery")



        #6 kbride2014

        kbride2014
        • Jr. Member
        • 175 posts
          • LocationRiviera Maya, Mexico

          Posted 09 January 2014 - 11:20 AM

          you have to have 150 posts to view the attachments!



          #7 amarie4713

          amarie4713
          • Jr. Member
          • 324 posts
          • Wedding Date:November 21, 2014
          • Wedding Location:Now Jade Riviera Cancun
          • LocationRiviera Maya, Mexico

          Posted 11 January 2014 - 02:14 PM

          @kking yeah, at the time, right after they switched to the new platform for the website-i could even see the attachments, not just open them, but the links weren't even showing up for me. it's fixed now though! 


          Now Jade Bride on November 21, 2014

          Planning Thread: http://www.bestdesti...read/?p=1875447





          0 user(s) are reading this topic

          0 members, 0 guests, 0 anonymous users