Jump to content

Photo

I have a question- when I subscribe to threads, I'm not getting any email notifications when there are new posts


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 safety75

safety75
  • Jr. Member
  • 287 posts

    Posted 22 January 2013 - 11:36 AM

    Is there something I need to do? I used to get them but haven't in a really long time.  Thanks!



    #2 lgerry

    lgerry
    • Jr. Member
    • 349 posts
    • Wedding Date:January 15, 2014
    • Wedding Location:Gran Bahia Principe Akumal, Riviera Maya, Mexico

    Posted 22 January 2013 - 02:55 PM

    I had the same problem about a month ago. My mailbox got too full and rejected messages for a day and ever since then no matter what i did (unsubscribe/re-subscribe, change email addy's and then change back) I could not get any notifications again. I ended up having to create a new hotmail account just for this site. Sorry... prob not much help to you i guess. :(



    #3 lgerry

    lgerry
    • Jr. Member
    • 349 posts
    • Wedding Date:January 15, 2014
    • Wedding Location:Gran Bahia Principe Akumal, Riviera Maya, Mexico

    Posted 22 January 2013 - 02:58 PM

    Maybe try sending Tammy an PM or emailing support... they might have a solution for you. Good luck! :)



    #4 safety75

    safety75
    • Jr. Member
    • 287 posts

      Posted 23 January 2013 - 08:07 AM

      Thanks! Did you have to create a new account on here or just change your email?

      #5 ACDCDCAC

      ACDCDCAC
      • Moderators
      • 25,218 posts
      • Wedding Location:Santa Maria Bay Beach, Cabo San Lucas, BCS, Mexico
      • LocationSeattle

      Posted 23 January 2013 - 09:12 AM

      have you gone in and checked your subscription settings?



      #6 safety75

      safety75
      • Jr. Member
      • 287 posts

        Posted 23 January 2013 - 11:20 AM

        Yeah I did that with no luck. I did change my email to a different email and it seems to be working now--weird!

        #7 lgerry

        lgerry
        • Jr. Member
        • 349 posts
        • Wedding Date:January 15, 2014
        • Wedding Location:Gran Bahia Principe Akumal, Riviera Maya, Mexico

        Posted 23 January 2013 - 02:33 PM

        Originally Posted by safety75 

        Thanks! Did you have to create a new account on here or just change your email?

        I just changed the email address to a hotmail one, but i guess you figured it out now. Its weird how that happens. I'm glad you got it all worked out! :)






        0 user(s) are reading this topic

        0 members, 0 guests, 0 anonymous users