Jump to content

Photo

Posting pictures doesn't work


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 butterflyaniam

butterflyaniam
  • Jr. Member
  • 260 posts

    Posted 12 November 2010 - 05:02 AM

    I used to be able to post pictures from Photobucket, but when I tried today by copying the IMG link it doesn't work - it's doing this:

     

    Posted Image

     



    #2 butterflyaniam

    butterflyaniam
    • Jr. Member
    • 260 posts

      Posted 12 November 2010 - 05:03 AM

      does anyone know what the problem can be?



      #3 TLGnhci

      TLGnhci
      • Member
      • 899 posts

        Posted 12 November 2010 - 05:25 AM

        Are you clicking the little symbol (to the right in this box) that says insert image?  If you are trying to do insert attachment, that's for word/excel docs, etc.  Now you click the image one for a copy of a pic. 

         

        Hope this helps!



        #4 butterflyaniam

        butterflyaniam
        • Jr. Member
        • 260 posts

          Posted 12 November 2010 - 05:27 AM

          Thanks :)



          #5 Sallee

          Sallee
          • Jr. Member
          • 255 posts

            Posted 19 November 2010 - 05:01 AM

            I have been having the same problem so I am going to try inserting as an image............ here goes



            #6 Sallee

            Sallee
            • Jr. Member
            • 255 posts

              Posted 19 November 2010 - 05:03 AM

              http://i447.photobuc...inspiration.jpg

               



              #7 mochamakes3

              mochamakes3
              • Sr. Member
              • 1,917 posts

                Posted 19 November 2010 - 05:45 AM

                center roses.jpg



                #8 mochamakes3

                mochamakes3
                • Sr. Member
                • 1,917 posts

                  Posted 19 November 2010 - 05:47 AM

                  Worked for me... just clicked on Insert Image



                  #9 LCBride2007

                  LCBride2007

                    VIP Member

                  • VIP Member
                  • 24,768 posts

                    Posted 19 November 2010 - 08:29 AM

                    should work fine if you're doing it right!



                    #10 MaryPregomay

                    MaryPregomay
                    • Newbie
                    • 10 posts

                      Posted 24 November 2010 - 08:15 PM

                      I do agree with you all guys..just insert the images but if you are not sure just search it on Google for the better results...






                      0 user(s) are reading this topic

                      0 members, 0 guests, 0 anonymous users